HomeMerkenMBT SchoenenWebshopOverContact

Welkom bij de pagina Track & Twins schoenen van Klinkenberg Schoenen, uw expert voor schoenen van extra smal tot extra breed en tevens voor steunzolen.

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul u naam en e-mail adres in:
E-mail adres:
Naam:

 

 
Waarom voeten meten>>

 

Onze openingstijden>>

Voor andere merken zie onze merkenlijst>>   

 

Collectie VOORJAAR 2015
Zie webshop voor de modellen>>
 
  Twins collectie      Track collectie      Piedro collectie

Twins meisjes

Meisjesschoenen van TWINS in de wijdtematen 2, 3, 4 en 5. Van smal tot breed met een stevig uitneembaar voetbed. Geschikt voor eigen steunzolen. Gratis voetmeting en na controle.

Track jongens

Jongensschoenen van TRACK in de wijdtematen 2, 3, 4,5 en 6. Van smal tot breed met een stevig uitneembaar voetbed. Geschikt voor eigen steunzolen. Gratis voetmeting en na controle.

BunniesJR voor baby en kleuter

Kleuterschoentjes van BunniesJR voor de eerste echte pasjes, in diverse wijdtematen van smal tot breed. Met een stevig uitneembaar voetbed, licht van gewicht en extra soepel.

Babyschoentjes extra zacht en soepel voor in de box.

BunniesJR collectie

Regelmatige voetcontrole

BELANGRIJK voor groeiende kindervoeten is dat u elke twee, drie maanden gratis de voeten van uw kinderen kan laten nameten of de schoenen nog passen. U voorkomt hierdoor dat uw kind op te kleine schoenen loopt wat zeer nadelig is voor groeiende kindervoeten.

 

Website Track en Twins  TwinsTrack.nl>>

  Klinkenberg Schoenen Geldrop    bij Eindhoven  Nieuwendijk 24    T:040 2853340  Naar Podolinea              Vereniging Gezond Lopen               

   Volg ons