Gratis verzenden en retour binnen Nederland, gratis verzending naar België!
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 55 beoordelingen
×

Covid-19

MAATREGELEN VANWEGE HET COVID-19 VIRUS​

Klinkenberg Corona Maatregelen

I.v.m het COVID-19 virus hebben wij maatregelen genomen door onze winkel veilig in te richten. U bent van harte welkom bij ons in de winkel! 

klinkenberg-winkel-aanpassingen

De wereld is op zijn kop gezet door het Coronavirus. Het treft vele landen, ook Nederland, Brabant, Geldrop. Ineens is het dichtbij en is iedereen onzeker hoe te handelen. Wij hebben als Klinkenberg Schoenen een groep klanten waarvan een behoorlijk deel tot de mensen behoort die extra risico lopen. We willen laten weten dat we aan u denken en begrip hebben dat u voorzichtig bent en mogelijk de winkel voor nu niet bezoekt. Voor hen die, met een goede gezondheid, ons wel willen bezoeken, zijn we, met aangepaste openingstijden, gewoon open. Wij letten goed op de gezondheid van ons personeel en zijn extra attent op hygiëne. Om deze reden bieden we u voor nu  geen kopje koffie meer aan. Maar we kunnen u gewoon van harte welkom heten en helpen om de juiste schoenen te vinden. Een tijd als deze doet veel met mensen. En daarom zou ik ook, misschien wat ongebruikelijk, willen uitspreken wat op mijn hart ligt. Laten we vooral in deze tijden naar elkaar om blijven zien, in grote en kleine daden. 

Hoeveel meer is een persoonlijk woord waard en dienstbare zorg, boven alle afstandelijke contacten van internet of social media. Natuurlijk hebben we dat ook nodig in deze tijd, maar het is maar een magere vervanging. Laten we ook omzien naar de vele kleine bedrijfjes, detaillisten, eenmansbedrijfjes en hun persoonlijke zorg voor hun klanten niet vergeten.

Dat geldt voor Geldrop, maar ook voor de regio. We zullen door deze crisis heen komen, maar laten we elkaar ook helpen om dat te kunnen doen door ook lokaal te blijven winkelen. Hopelijk kunnen we de komende tijd u gewoon blijven bedienen in de winkel en hoeven we niet onder druk van de maatregelen te sluiten. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen we dat direct aankondigen via een mailtje en via een bericht op de website. Voor nu staan we, zoals altijd, met onze prachtige nieuwe collectie voor lente en zomer én met een grote welkomstglimlach, voor u klaar.

Blijf gezond en help elkaar, graag tot snel als de zon weer door de wolken breekt.

Dit doen we wel:

Dit doen we even niet:

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. COVID-19 VIRUS

Maandag 12.00 – 17.00 uur
Dinsdag 12.00 – 17.00 uur
Woensdag 12.00 – 17.00 uur
Donderdag 12.00 – 17.00 uur
Vrijdag 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
Maandagochtend en donderdagavond beschikbaar voor privé winkelen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op maandagochtend of donderdagavond op afspraak (privé) te winkelen. Als u hiervan gebruik wenst te maken, bel ons dan tijdens de vernieuwde openingstijden op 040-2853340 of stuur een e-mail naar info@klinkenbergschoenen.nl

Uiteraard kunt u 24/7 winkelen op onze webshop www.klinkenbergschoenen.nl.

Wij vertrouwen op uw begrip en hopen dat u gezond mag blijven tijdens deze pandemie.

Main Menu

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?
Klinkenberg Schoenen