Gratis verzenden en retour binnen Nederland, gratis verzending naar België!
Durea
Uit liefde voor uw voeten!
Bekijk de collectie

Durea schoenen: vakmanschap, kwaliteit en service!

Durea damesschoenen worden vervaardigd op Nederlandse bodem door vakspecialisten met veel passie voor het schoenenvak! Deze schoen onderscheidt zich door kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en een hoge mate van service. En dat is niet voor niets! Bij Durea wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm van de schoen.

Hierdoor zijn schoenen van Durea verkrijgbaar in verschillende wijdtematen namelijk: smal (D en E), middel (G), breed (H) en extra breed (K, M). Het voetbed van deze schoen kan eenvoudig in een andere schoen worden geplaatst. Ook is deze schoen uitermate geschikt om steunzolen in te leggen. En of u nou een brede of een smalle voet heeft? U heeft gegarandeerd veel loopplezier met schoenen van Durea. Wist u dat Durea schoenen door dezelfde fabrikant worden gemaakt als GIJS schoenen? 

Vakmanschap!

Durea is opgericht in 1948 door Petrus van Drunen. Inmiddels hebben al drie generaties aan het roer gestaan van deze organisatie en is de vierde generatie in aantocht. Vakmanschap heeft door de jaren heen hoog in het vaandel van de organisatie gestaan. En nog steeds, want Durea heeft dit goed weten te behouden.

Het bedrijf heeft nooit stil gezeten en wil graag met haar tijd meegaan. Dit blijkt uit de investeringen in hedendaagse technieken. Maar, ook uit het feit dat ze op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends op het gebied van mode.

Durea heeft het productieproces in eigen beheer en hierdoor is het mogelijk om in elke fase nét dat beetje extra aandacht te geven. En dat is te zien aan alles! Schoenen verlaten de fabriek nooit zonder uitgebreide controle. Want echt alles moet kloppen, voordat de schoen naar de klant gaat.

durea laarzen dames
leren enkellaarzen durea dames

De kwaliteit van Durea schoenen

Zorg en aandacht: daar draait het dus om! Dagelijks besteden de medewerkers veel aandacht aan het uitvoeren van hun taken. Het kwaliteitsbeleid van de organisatie speelt hierin een grote rol. Schoenen van Durea hebben een goede pasvorm en langdurig vormbehoud. Om dit te realiseren wordt gebruik gemaakt van materialen die zorgvuldig zijn uitgezocht.

De zolen, hakken, voetbedden en leesten van de Durea schoen worden in Drunen vervaardigd. Bijna alles wordt met de hand gemaakt. Wist u dat het vervaardigen van één Durea schoen ongeveer 200 handelingen per medewerkers vereist? En na elke handeling vindt er strikte controle plaats. Want alleen zo kunnen producten tip top aan de klant geleverd worden.

Frank van Kollenburg

Frank over Durea:

”Durea is niet zonder reden het belangrijkste merk in onze collectie: Durea heeft door zijn diverse wijdtematen voor bijna elke voet een goed passende schoen. Daarnaast werkt Durea met speciale leesten, waardoor ook klanten met afwijkende voetvormen heel goed geholpen kunnen worden.

Daarnaast weet Durea comfort schoenen goed te combineren met de hedendaagse schoenmode, zodat je toch een moderne schoen aan je voeten hebt, maar dan wel een schoen die goed past.

Ons meetsysteem is ook precies aangepast op de leesten van Durea waardoor we nog beter de juiste schoenen kunnen adviseren.”

Service

Durea is graag een betrouwbare en klantgerichte partner. En daarom wordt er veel aandacht besteed aan service. Ze geven advies, denken mee met klantvragen en dragen zorg voor een juiste levering van producten.

Durea Go: dé schoen voor u!

Een zeer comfortabele sneakerlijn die leverbaar is in verschillende wijdtematen. Tevens is het voetbed van de Durea Go uitneembaar. U kunt ze dus eenvoudig in een ander paar schoenen leggen! De Durea Go is licht van gewicht en voorzien van een uitzonderlijke zool!

En dat is wat Durea Go zo uniek maakt. De zool zorgt namelijk voor de perfecte afwikkeling van uw voeten en stimuleert een standvastig looppatroon. Dit resulteer zich in een verbeterende lichaamshouding en voorkomt diverse klachten aan uw voet. 

Met deze Go Schoenen van Durea is lopen comfortabeler: door de sturing in de zool vraag lopen minder inspanning van uw voeten. Energie bij elke stap die u zet!

zool durea schoen go
Tips voor het onderhoud van uw Durea schoen

Niet alle weersomstandigheden zijn goed voor het behoud van uw schoenen. Zorg er altijd voor dat u de juiste onderhoudsproducten gebruikt, zodat uw schoenen beschermt zijn tegen de weersinvloeden. Wij geven u graag een tip. Gebruikt uw inlegzolen? Haal deze na het dragen uit uw schoen. Dan kan het zooltje luchten, ontstaat er geen zweetlucht en is uw schoen weer lekker fris!

Klinkenberg Schoenen is een verkooppunt!

Wat voor een Durea schoen u ook zoekt, wij hebben het! Want wij zijn een officieel Durea verkooppunt! Zoekt u iets sportiefs, maar wel comfortabel? Kies dan voor een Durea veterschoen. Ook voor de beste sandalen van Durea voor diverse gelegenheden kunt u bij ons terecht.

Benieuwd naar de nieuwe collectie van Durea? Breng een bezoekje aan onze winkel of shop online in onze webshop

voetmeting
schoenen winkel
Voor elke voet een passende oplossing!
Klinkenberg Schoenen