Gratis verzenden en retour binnen Nederland, gratis verzending naar België!
FinnComfort
De schoen om je goed te voelen!
Bekijk de collectie

FinnComfort: schoenen van Duitse kwaliteit!

Elke voet is anders en verdient comfortabel, perfect passend schoeisel. FinnComfort zet zich al bijna 75 jaar in voor uw voetgezondheid. De experts van FinnComfort ontwikkelen voortdurend, op basis van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, een uitgebreid aanbod gezond schoeisel waar wij voor onze klanten uit kunnen kiezen.

De collectie van FinnComfort is afgestemd op de verschillende eisen, behoeften en gewoonten van volwassenen van alle leeftijden. Op deze manier kunt u comfortabel en ontspannen lopen, staan, maar ook bewegen. FinnComfort blijft door ontwikkelen omwille van uw mobiliteit en voetgezondheid – een leven lang.

Het draait om de binnenkant!

Wij adviseren in goed, comfortabel schoeisel. Schoenen moeten de voeten ondersteunen in hun natuurlijke beweging, ze ruimte geven, maar ook de nodige ondersteuning. Dit geldt zowel voor gezonde voeten als voor voeten die al problemen vertonen.

Schoenen van FinnComfort helpen bij deze visie door de ‘natuurvorm’ waardoor de voorvoet de ruimte krijgt die het nodig heeft. Tijdens het dragen van deze schoen profiteert u van een uitstekend voetklimaat: uw tenen kunnen vrij bewegen in de schoen. Heeft u een eigen steunzool? Het voetbed van de schoen is uitneembaar, waardoor u uw eigen steunzool kunt gebruiken. 

Kortom, u geniet van optimaal loopplezier!

dames- en herenschoenen finn comfort

Finnamic leest

FinnComfort merkt dat de modellijn Finnamic steeds populairder wordt. Finnamic zorgt namelijk voor een zachte landing bij het lopen, een ontspannen stabiliteit en een natuurlijke afwikkeling. Lopen met deze schoenen kost minder energie en ook verbetert de schoen de natuurlijke houding. 

Heeft u last van hielspoor of pijnlijke voeten? Dan is de Finnamic leest een goede keuze, want deze lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met hielklachten en/of pijnlijke voeten. U kunt bijvoorbeeld denken aan hielspoor. Door de ronde zool kunt u uw voet makkelijk afwikkelen.

Bovendien hebben de schoenen uit de Finnamic lijn van FinnComfort een natuurvorm leest en dus extra ruimte bij de voorvoet. Dit maakt deze schoen ook uiterst geschikt voor iemand met bijvoorbeeld hamertenen.

Frank van Kollenburg

Frank over FinnComfort:

”In de modieuze lijn comfortschoenen is FinnComfort onmisbaar. Door de veelal handgemaakte schoenen met een ‘natuurvorm leest’ zorgen deze schoenen voor voldoende ruimte voor uw tenen, zodat uw voorvoetklachten afnemen.

Alle modellen zijn voorzien van een binnenzool van geperst kurk met een goed voetbed. Voor zowel dames als heren hebben wij daarom bij Klinkenberg Schoenen een uitgebreide collectie van dit topmerk.”

Reflexzone voetbed

Bij sommige modellen van FinnComfort zitten extra reflexzone voetbedden in de doos. Het reflexzone biedt u een lichte massage van de voetzool. Begin met een draagtijd van vijf minuten en verhoog deze langzaam tot een uur per dag (niet meer). 

Geniet van fitness en ontspanning. Het reflexzone voetbed kan heel makkelijk weer worden omgeruild voor het supercomfortabele voetbed. Geniet van de comfortabele uitrusting met de prachtige, verwisselbare voetbedden. Het reflexzone voetbed is niet geschikt voor diabetici!

Finn Comfort damesschoen sneaker wit
FinnComfort schoenen kopen?

Bent u op zoek naar een leuk paar FinnComfort damesschoenen of herenschoenen? Dan vraagt u zich vast af waar deze schoenen te koop zijn?

Deze dames- en herenschoenen zijn natuurlijk te koop bij Klinkenberg Schoenen. Wij zijn een officieel FinnComfort verkooppunt. Wij hebben een uitgebreid assortiment FinnComfort schoenen! Voor zowel dames als heren hebben we naast vlotte veterschoenen en sneakers ook een ruime keuze in slippers en sandalen.

Bestel uw schoenen eenvoudig online in onze webshop of kom langs in onze winkel voor persoonlijk en vakkundig advies van één van onze medewerkers.

voetmeting
schoenen winkel
Zelf het comfort ervaren?
Klinkenberg Schoenen