Levering en retour

Leveringen
Wij leveren binnen 1-2 werkdagen het grootste deel van de artikelen. Als artikelen een langere levertijd hebben zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. Uiterlijk zal het product binnen 30 dagen na bestelling worden geleverd. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren. Als de verzending bij PostNL aangemeld is ontvangt u een email en wordt de zending de volgende dag thuis afgeleverd.
Verzendingen binnen Nederland en België zijn gratis. Er geldt wel een minimum bestelbedrag vanaf € 29, – onder dit bedrag zijn er geen bestellingen mogelijk. Bij verzending naar Duitsland zijn de verzendkosten € 10, -.

Retour

Indien het door u aangekochte artikel niet naar uw tevredenheid is kan u deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour zenden.

U kunt het artikel retour zenden naar Klinkenberg Schoenen, Nieuwendijk 24, 5662 AE Geldrop, de kosten voor retourzending zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen bijvoorbeeld via PostNL ongeveer € 6,95 per zending tot 10 kg, mits deze binnen de afmetingen 100 x 50 x 50 cm vallen.

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het aankoopbedrag door Klinkenberg Schoenen terugbetaald aan de koper binnen 14 dagen. Een terugboeking verzorgen wij binnen 2 tot 7 werkdagen. Uitgezonderd machtigingsbetalingen i.v.m. storneringtermijn 8-14 werkdagen. Het aankoopbedrag zal Klinkenberg Schoenen binnen 14 dagen aan de koper terugbetalen.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte instructies.

Retourformulier