Logo van Klinkenberg schoenen
Boven € 50,- gratis verzenden en retour binnen Nederland
Gratis verzending naar België

Onze aanpak

Wij meten de juiste lengte

De schoen moet aan de voet aangepast worden en niet andersom. Bij ons staat de voet centraal. Dan geven de schoenen u het juiste comfort voor optimaal loopplezier. 

Wij meten de juiste breedte

Wij bieden schoenen in verschillende wijdtematen, zodat we voor ieder voettype een passende schoen hebben. Een goed passende schoen voorkomt vermoeidheid en andere lichaamsklachten. 

schoenen

Wij letten op de juiste sluiting

Uw tenen hebben behoefte aan voldoende bewegingsruimte. Maar een goed aansluitende en passende schoen op de juiste plaatsen is de absolute basis voor een gezond lichaam.

Uitneembaar voetbed

Bij ons treft u veel schoenen aan met een uitneembaar voetbed. Naast het extra comfort bieden deze ook de mogelijkheid om ze te wisselen met uw eigen zooltjes. Er zijn ook veel sandalen met uitneembaar voetbed!

Ongedwongen passen

In een prettige omgeving kunt u bij ons ongedwongen schoenen passen. Wij nemen graag de tijd om u goed te kunnen helpen. Klanten waarderen onze uiteenlopende service.

Goed opgeleide medewerkers

Onze toegewijde medewerkers weten als geen ander dat schoenen goed om de voeten moeten passen. Dat is de beste garantie voor tevreden klanten. Ze zijn goed opgeleid, ervaren, en delen graag hun passie voor mooie schoenen.

Specialisme & service

Kortom, wij hebben ons gespecialiseerd in mooie schoenen die wél goed passen. Onze service begint bij uw bezoek aan onze winkel door de betrokkenheid van onze medewerkers. Kleine aanpassingen, geen probleem.

Geschoold personeel voor een beter advies.

Scholing van ons personeel is belangrijk voor u als klant. Bij ons zijn de volgende diploma’s in huis: Diploma “SCHOENCONSULENT” en “Diabetische Voet”. Diploma “Adviseur Pasvormschoenen” is door iedereen gevolgd met succes of men is hier mee bezig. Daarnaast hebben wij met elkaar of met andere collega’s een aantal keren per jaar bijscholingsavonden of voorzien wij ze van de meeste relevante productinformatie.

Onze werkwijze

Voetmeting

Door beide voeten te meten en ons assortiment schoenen van extra smal (wijdte C) tot extra breed (wijdte K of M), adviseren wij u optimaal passende schoenen. De voetmeting wordt met behulp van ons KlantVolgSysteem geregistreerd op de computer en blijft bewaard met de gegevens van de gekochte schoenen. Elke keer als u schoenen koopt wordt dit gecontroleerd.

Waarom regelmatig voeten meten?

Met voeten heb je regelmatig verandering van lengte (bijvoorbeeld doorzakken maakt de voeten langer) of verandering van breedte (bijvoorbeeld knokvorming maakt de voet breder of anders van vorm). Door de voeten te meten voorkomt u voetklachten en u blijft lekker lopen op goed passende schoenen.

Opslaan van uw gegevens voor een beter advies.

Klinkenberg Schoenen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om u beter te kunnen adviseren en de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Klinkenberg Schoenen zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien ze zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

voetmeting
schoenen winkel
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?