Logo van Klinkenberg schoenen
Boven € 50,- gratis verzenden en retour binnen Nederland
Gratis verzending naar België

Online bestellen en betalen

Levering

Wij leveren binnen 1-2 werkdagen het grootste deel van de artikelen. Als artikelen een langere levertijd hebben zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. Uiterlijk zal het product binnen 10 werkdagen na bestelling worden geleverd.
Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

Verzendingen binnen Nederland en België zijn gratis vanaf € 50, –. Bij verzending naar Duitsland zijn de verzendkosten € 10, -. Voor Nederland geldt tevens gratis retour binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Betalingsmogelijkheden

De koper kan betalen met iDEAL, creditcard, PayPal (+3%) of Klarna afterpay. Voor onze Belgische klanten hebben we de betaalmogelijkheden van Belfius, Bancontact en KBC/CBC Payment button. Indien u voor iDEAL gekozen heeft volgt er een vervolgscherm naar iDEAL, daar kunt u kiezen voor uw bank om direct veilig online te kunnen betalen.
Kiest u voor creditcard dan komt er een vervolgscherm om direct met uw creditcard veilig online te betalen.

U kunt ook betalen met een bankoverschrijving. Voor deze methode dient u via mail of telefonisch met ons contact op te nemen, geef ons de fabrikantcode door en uw maat. Wij verstrekken u dan onze Iban gegevens, waarmee u de bankoverschrijving kan voltooien. Wanneer de betaling voor ons zichtbaar is zullen we de schoenen direct naar u opsturen. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing.

Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW. De orderbevestiging komt via de email. Het is daarom belangrijk dat u het goede e-mailadres opgeeft. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Klinkenberg Schoenen VOF
Handelsnaam: Klinkenberg Schoenen 
Nieuwendijk 24
5662 AE Geldrop
T: +31 (0)40 2853340
E: info@klinkenbergschoenen.nl

Bankrekeningnummer: NL18RABO0300300867
KvK-nummer: 61717525
BTW-nummer: NL854459601B01

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?