Online bestellen en betalen

Levering

Wij leveren binnen 1-2 werkdagen het grootste deel van de artikelen. Als artikelen een langere levertijd hebben zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. Uiterlijk zal het product binnen 30 dagen na bestelling worden geleverd.
Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren. Als de verzending bij PostNL aangemeld is ontvangt u een email en wordt de zending de volgende dag thuis afgeleverd.

Verzendingen binnen Nederland en België zijn gratis. Er geldt wel een minimum bestelbedrag vanaf € 29, – onder dit bedrag zijn er geen bestellingen mogelijk. Bij verzending naar Duitsland zijn de verzendkosten € 10, -.

Betalingsmogelijkheden

De koper kan betalen via Mollie, iDEAL en/of creditcard. Indien u voor iDEAL gekozen heeft volgt er een vervolgscherm naar iDEAL, daar kunt u kiezen voor uw bank om direct veilig online te kunnen betalen.
Kiest u voor creditcard dan komt er een vervolgscherm om direct met uw creditcard veilig online te betalen. Indien u voor de betaalwijze iDEAL of creditcard gekozen heeft en heeft betaald zal het ongeveer 1 à 2 werkdagen duren voordat wij uw bestelling kunnen verwerken binnen Nederland. 

U kunt ook betalen met een bankoverschrijving. Indien u voor de betaalwijze vooruitbetalen gekozen heeft en u middels een overschrijving heeft betaald zal het ongeveer 2 à 3 werkdagen duren voordat wij uw bestelling kunnen verwerken binnen Nederland. Ook kan de koper betalen via overschrijving. Indien u voor de betaalwijze vooruitbetalen gekozen heeft en u middels een overschrijving heeft betaald zal het ongeveer 2 a 3 werkdagen duren voordat wij uw bestelling kunnen verwerken. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing.

Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW. De orderbevestiging komt via de email. Het is daarom belangrijk dat u het goede e-mailadres opgeeft. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Klinkenberg Schoenen V.O.F.
Nieuwendijk 24
5662 AE Geldrop
T: +31 (0)40 2853340
E: info@klinkenbergschoenen.nl

Bankrekeningnummer: NL18RABO0300300867
KvK-nummer: 61717525
BTW-nummer: NL854459601B01