Logo van Klinkenberg schoenen
Boven € 50,- gratis verzenden en retour binnen Nederland
Gratis verzending naar België
Gijs
Loopt als gegoten!
Bekijk de collectie GIJS herenschoenen

Met GIJS schoenen geniet u van aangemeten comfort

Een schoen met de perfect pasvorm: dat is GIJS, de mannelijke variant van Durea! Al ruim 100 jaar maakt van Drunen Schoenenfabriek schoenen van topkwaliteit. De kundigheid van het vervaardigen wordt van generatie op generatie overgedragen en dat resulteert zich in schoenen die uitstekend lopen! En dat moet u echt ervaren vinden wij!
Schoenen van Gijs zijn verkrijgbaar in meerdere breedtematen van smal tot extra breed en hebben een uitneembaar voetbed. Wist u dat deze schoen door dezelfde fabrikant als Durea wordt vervaardigd? 

Deze schoenen past u niet, maar worden in onze winkel aan uw voet aangemeten. Zo is er voor iedereen een passende GIJS schoen, doordat de schoen is afgestemd op UW voeten. En zoals dit merk zelf zegt: GIJS schoenen lopen als gegoten!

Gemaakt door van Drunen Schoenfabriek

De schoenenfabriek is opgericht in 1913 door de destijdse eigenaar en tevens grondlegger: Gijs van Drunen. Hij maakte in die tijd alleen ‘gemakkelijke’ schoenen en vervaardigde deze zelf met de hand. Hiervoor heeft hij zelfs nog een prijs gekregen.

Passie voor een optimale pasvorm is iets wat hij en zijn nakomelingen delen. Door het hebben van deze passie ontstond het idee om schoenen te ontwerpen die verkrijgbaar zijn in meerdere breedtematen. 

Schoenen die ook zijn voorzien van een voetbed die de drager kan wisselen. In de loop der jaren is dit idee verder uitgewerkt doorontwikkeld en dat resulteert zich vandaag de dag in de GIJS schoen!

GIJS schoenen
Video afspelen over GIJS schoenen

GIJS GO schoenen

GO: een niet geheel onbekend concept. U kent GO misschien al van Durea. Een sportieve dames sneaker voorzien van speciale zool, die zorgt voor optimaal loopcomfort. GIJS GO is de mannelijke variant. Een sportieve mannen schoenen met een zool die zorgt dat u comfortabel loopt. De GIJS GO schoenen zijn net als de ‘gewone’ schoenenlijn van GIJS ook voorzien van uitneembaar voetbed.
blauwe suede schoenen van het merk Gijs
Frank van Kollenburg

Frank over Gijs herenschoenen:

”GIJS schoenen is het snelst groeiende herenschoenen merk in onze collectie. En met een reden. Ze zijn in 4 verschillende wijdtematen te verkrijgen en hebben een zeer goede pasvorm. De ervaring die van Drunen Schoenfabriek heeft opgedaan met het damesschoenen merk DUREA hebben ze nu ook vertaalt in het herenmerk GIJS. Passie voor goed passende schoenen siert dit merk, onmisbaar in onze collectie.”

Klinkenberg Schoenen is een GIJS verkooppunt

Waar zijn GIJS schoenen te koop? Bij Klinkenberg Schoenen natuurlijk. Wij beschikken over een ruim assortiment GIJS herenschoenen. Heeft u bijvoorbeeld brede voeten? Wij verkopen GIJS herenschoenen ook in wijdte H of K. Heeft u juist smalle voeten? Dan hebben wij wijdte E en G voor u. De collectie GIJS schoenen bij Klinkenberg Schoenen is zeer gevarieerd. 

Gaat u voor iets sportiefs met de GIJS GO schoen? Of wat klassieker met een geklede veterschoen van GIJS? Kom langs in onze winkel om de collectie GIJS schoenen te bekijken! Of koop uw GIJS herenschoenen online in onze webshop!

een man op een stoel met Gijs schoenen aan
GIJS schoenen
Video afspelen over GIJS schoenen
Nieuwsgierig geworden naar GIJS?

Wilt u weten hoe de GIJS schoen wordt vervaardigd? Neem dan een kijkje bij van Drunen Schoenenfabriek. Bekijk de beschikbaarheid en schrijf u hier in voor een rondleiding.

voetmeting
schoenen winkel
GIJS: afgestemd op UW voet!
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?