Logo van Klinkenberg schoenen
Boven € 50,- gratis verzenden en retour binnen Nederland
Gratis verzending naar België
Joya
Uit liefde voor uw rug!
Bekijk collectie Joya schoenen

Joya schoenen, voor comfort en
een fantastische wandel sensatie!

Joya is de zachtste schoen ter wereld. Het verschil met een willekeurige schoen is namelijk al vanaf de eerste stap te merken. De zolen zijn gemaakt van zacht PU foam met daaronder een extreem sterke loopzool. Hierdoor wordt de druk op de voorvoeten en hielen verminderd en over de gehele voet verdeeld. Ook is deze schoen daarom enorm geschikt voor iemand met moeilijke voeten. 

Deze schoen combineert comfort met een functioneel modisch design. Daarnaast zorgen ze voor een natuurlijke voetafwikkeling. En dit resulteert in een passende houding en verlichtende werking voor gewrichten en knieën. Vergeet ook de vermindering van eventuele rugklachten niet! Joya heeft alles voor de unieke wandel sensatie!

Deze schoen spoort u aan om gezond te lopen! Er zijn immers al velen die getuigen over de positieve effecten die de schoen op hun lichaam heeft gehad. Ze zijn getest door het “Forum Gesunder Rücken – Besser Leben e.v.” en het verbond van Duitse rugscholen.

Hoe werkt Joya?

Het positieve effect is al in vele studies onderzocht en wordt door diverse fysiotherapeuten al geruime tijd ingezet als effectieve behandelmethode. 

Joya ontwikkelt schoenen met een zachte/verende zool die de harde, vlakke ondergrond transformeert tot een zacht elastische ondergrond. Dit zorgt voor ontlasting van druk op de rug en gewrichten doordat de spieren van het spier skelet gestimuleerd en getraind worden. 

Daarnaast zorgen microbewegingen gedurende het staan en lopen dat de voet, het kuitbeen en de beenspieren actief lopen en staan.

Voordelen en effecten Joya Schoenen

Zeer comfortabel vanaf de eerste stap

Een verlichtende werkingen voor knieën en gewrichten

Zacht en geluiddempend tijdens een wandeling

Frank van Kollenburg

Frank over Joya schoenen:

‘’Iedereen die een paar schoenen van Joya past zal kunnen beamen dat er geen zachtere schoenen zijn dan die van Joya. Door de zeer zachte zolen van PU materiaal worden alle schokken van het lopen opgevangen en de druk over de gehele voet verdeeld. Deze schoenen geven direct verlichting bij hielspoor of peesplaatontsteking. Het is een uniek product dat een gigantische opmars aan het maken is in schoenenland. Wij kunnen u goed adviseren of Joya ook voor uw voeten geschikt zijn.’’ Let trouwens bij het online bestellen van Joya schoenen dat u de juiste maat bestelt. Joya werkt namelijk met een iets andere maatvoering dan de andere merken. Kijk hiervoor in onze Joya maattabel.

Joya en voetproblemen

De juiste verzorging van uw voeten is heel belangrijk. Bij de meeste mensen wordt dit pas een aandachtspunt als er voetproblemen optreden. U kunt denken aan onder andere eeltvorming, Hallux Valgus, pijnlijke hiel of bijvoorbeeld teenklachten.

Het dragen van de juiste schoen is juist bij voetklachten van essentieel belang. Met Joya schoenen wordt de natuurlijke bewegingsvrijheid en het afwikkelpatroon van uw voet gestimuleerd, waardoor veel voetklachten voorkomen kunnen worden. En wist u dat Joya direct verlichting geeft bij rugklachten, peesplaatontstekingen en hielspoor?

Heeft u geen voetklachten? Ook dan zijn Joya schoenen uitermate geschikt. De dempende loopzool biedt namelijk bescherming tegen schokken van het landen met uw voet op een harde ondergrond. En zo worden mogelijke pijnklachten voorkomen. Daarnaast worden spiergroepen met Joya schoenen geactiveerd en de druk op gewrichten verminderd.

Ontdekken of Joya schoenen helpen bij uw voetproblemen? Kom langs in onze winkel, laat u voorlichten door onze voetspecialisten en ervaar Joya zelf!

Hoe ziet de structuur van Joya eruit?

technologie van joya schoenen

De zool categorieën van Joya

Deze schoenen zijn ingedeeld in twee categorieën namelijk: motion en emotion.

Emotion: het plezier van lopen
Het zachte en elastische voetbed neemt alle drukpunten onder uw voet weg. Teven worden uw rug en gewrichten ontlast en ondersteund. Dit resulteert in ongeëvenaard loopcomfort. Deze schoen is zeer geschikt voor mensen die hun voeten en hunzelf willen verwennen d.m.v. een ware loopsensatie.
Motion: actief bewegen

De motion zool maakt actief staan en lopen mogelijk. Het beste onderdeel van deze schoen is toch wel de ‘zooltechnologie’. Deze activator bevindt zich onder de middenvoet en draagt bij aan extra spieractiviteit. Het systeem bevordert uw natuurlijke bewegingsproces en actieve lichaamshouding. Dit type is uitstekend voor mensen die gefocust zijn op een fit en gezond lichaam.

Het effect van Joya op uw lichaam

zachte schokdemping

Zachte schokdemping

De schoen biedt juiste ondersteuning doordat het zachte, verende PU schuim zich helemaal aanpast aan uw voetvorm. Tegelijkertijd geeft het PU schuim uw voet maximale bewegingsvrijheid. Schokken die vrijkomen tijdens het neerzetten van uw voet worden volledig gedempt. Hierdoor heeft u een verminderende druk op uw gewrichten, voeten en uw rug.

hoge drukverlagende factor

Optimale drukverdeling

Ze zorgen vanzelf voor een gemakkelijke afwikkeling van uw voet en optimale drukverlaging. Dit voorkomt drukpunten onder de voorvoet en hak. Tevens wordt het natuurlijke bewegingspatroon ondersteund en uw actieve looppatroon bevorderd.

verhoogd uw spieractiviteit

Verhoogde spieractiviteit

De zool bestaat uit zacht en verend materiaal wat ervoor zorgt dat u nooit compleet stilstaat. Uw lichaam wordt constant getriggerd door ‘microbewegingen’ om zijn balans te vinden en te behouden. Dit verbetert uw lichaamshouding automatisch en activeert en traint belangrijke spiergroepen in de rug en voet.

Waar is Joya te koop?

Bent u op zoek naar een paar Joya damesschoenen of Joya herenschoenen? U koopt uw schoenen van Joya bij Klinkenberg Schoenen! 

Wij hebben een ruime collectie Joya schoenen in onze winkel. U kunt Joya schoenen ook online bestellen in onze webshop

Maar ook voor andere merken, zoals MBT, Meindl, Solidus of Durea zit u bij Klinkenberg Schoenen goed. 

Joya Schoenen hielspoor

Houdt u ook van lange wandelingen? Heeft u al goede, fijne wandelschoenen? Vervelend genoeg zijn er veel mensen die tijdens of door het wandelen klachten ontwikkelen. Denk hierbij aan nek- en/of rugklachten, zere voeten of hielspoor. Voorkom hielspoor met Joya Schoenen.

Wat is hielspoor? Hielspoor ontstaat doordat er teveel spanning komt op de pees onder de voet. Dit ontstaat door bijvoorbeeld lang staan, rennen, wandelen etc. Een hielspoor kan behandeld worden door bepaalde therapie. Met de juiste Joya Schoenen kan u hielspoor voorkomen.

Ons lichaam is niet gemaakt voor hele intensieve wandelingen, met name op een harde, vlakke ondergrond. En onze schoenen blokkeren ons daar nog eens extra bij, omdat we vaak lopen op schoenen die de natuurlijke beweging van onze voeten blokkeren. Zeker bij intensieve wandelingen.

Joya Schoenen heeft in samenwerking met artsen en fysiologen een schoen ontwikkeld waarbij het zacht-elastische materiaal de harde en vlakke wandelroute doet aanvoelen als een zachte ondergrond. Door de juiste drukverdeling op de voet wordt de voet zo min mogelijk belast. Daardoor krijgt de voet de juiste ondersteuning en bescherming en kan zich ontspannen tijdens de inspanning. Joya Schoenen hielspoor voorkomen!

Joya wandelschoenen dames

Bij Klinkenberg hebben we een mooi assortiment wandelschoenen. Joya wandelschoenen dames vindt u ook bij ons in de schoenwinkel. Uw voeten zijn belangrijk en u wilt de intensieve wandelingen voortzetten?

Voorkom lichamelijke klachten en laat u informeren over dit interessante merk. U bent gegarandeerd van meer loopcomfort, waardoor het plezier in wandelen optimaal beleefd gaat worden.

Joya sneakers dames

Veel schoenen uit het aanbod Joya Schoenen hebben veters. Het voordeel van Joya Schoenen is dat lichamelijke klachten worden voorkomen of juist afnemen. En daarnaast heeft de schoen ook een mooi uitstraling. Waar de focus ligt op lichamelijke klachten is Joya zich ook bewust dat we ook een mooie schoenen aan willen.

Naast Joya sneakers, heeft Joya ook Joya Sandalen en Joya Schoenen voor mannen. Bekijk het assortiment Joya Schoenen. Of kom langs bij ons in de winkel voor informatie en advies.

schoenen winkel
Ga voor het comfort van Joya!
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?