Gratis verzenden en retour binnen Nederland, gratis verzending naar België!
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 55 beoordelingen
×
Joya
Uit liefde voor uw rug!
Bekijk de collectie

Joya schoenen, voor comfort en
een fantastische wandel sensatie!

Joya is de zachtste schoen ter wereld. Het verschil met een willekeurige schoen is namelijk al vanaf de eerste stap te merken. De zolen zijn gemaakt van zacht PU foam met daaronder een extreem sterke loopzool. Hierdoor wordt de druk op de voorvoeten en hielen verminderd en over de gehele voet verdeeld. Ook is deze schoen daarom enorm geschikt voor iemand met moeilijke voeten. 

Deze schoen combineert comfort met een functioneel modisch design. Daarnaast zorgen ze voor een natuurlijke voetafwikkeling. En dit resulteert in een passende houding en verlichtende werking voor gewrichten en knieën. Vergeet ook de vermindering van eventuele rugklachten niet! Joya heeft alles voor de unieke wandel sensatie!

Deze schoen spoort u aan om gezond te lopen! Er zijn immers al velen die getuigen over de positieve effecten die de schoen op hun lichaam heeft gehad. Ze zijn getest door het “Forum Gesunder Rücken – Besser Leben e.v.” en het verbond van Duitse rugscholen.

Hoe werkt Joya?

Het positieve effect is al in vele studies onderzocht en wordt door diverse fysiotherapeuten al geruime tijd ingezet als effectieve behandelmethode. 

Joya ontwikkelt schoenen met een zachte/verende zool die de harde, vlakke ondergrond transformeert tot een zacht elastische ondergrond. Dit zorgt voor ontlasting van druk op de rug en gewrichten doordat de spieren van het spier skelet gestimuleerd en getraind worden. 

Daarnaast zorgen microbewegingen gedurende het staan en lopen dat de voet, het kuitbeen en de beenspieren actief lopen en staan.

Voordelen en effecten

Zeer comfortabel vanaf de eerste stap

Een verlichtende werkingen voor knieën en gewrichten

Zacht en geluiddempend tijdens een wandeling

Frank van Kollenburg

Frank over Joya:

‘’Iedereen die een paar schoenen van Joya past zal kunnen beamen dat er geen zachtere schoenen zijn dan die van Joya. Door de zeer zachte zolen van PU materiaal worden alle schokken van het lopen opgevangen en de druk over de gehele voet verdeeld.

Deze schoenen geven direct verlichting bij hielspoor of peesplaatontsteking. Het is een uniek product dat een gigantische opmars aan het maken is in schoenenland. Wij kunnen u goed adviseren of Joya ook voor uw voeten geschikt zijn.’’

Hoe ziet de structuur eruit?

technologie van joya schoenen
De zool categorieën van Joya

Deze schoenen zijn ingedeeld in twee categorieën namelijk: motion en emotion.

Emotion: het plezier van lopen

Het zachte en elastische voetbed neemt alle drukpunten onder uw voet weg. Teven worden uw rug en gewrichten ontlast en ondersteund. Dit resulteert in ongeëvenaard loopcomfort. Deze schoen is zeer geschikt voor mensen die hun voeten en hunzelf willen verwennen d.m.v. een ware loopsensatie.

Motion: actief bewegen

De motion zool maakt actief staan en lopen mogelijk. Het beste onderdeel van deze schoen is toch wel de ‘zooltechnologie’. Deze activator bevindt zich onder de middenvoet en draagt bij aan extra spieractiviteit. Het systeem bevordert uw natuurlijke bewegingsproces en actieve lichaamshouding. Dit type is uitstekend voor mensen die gefocust zijn op een fit en gezond lichaam.

Het effect van Joya op uw lichaam
zachte schokdemping

Zachte schokdemping

De schoen biedt juiste ondersteuning doordat het zachte, verende PU schuim zich helemaal aanpast aan uw voetvorm. Tegelijkertijd geeft het PU schuim uw voet maximale bewegingsvrijheid. Schokken die vrijkomen tijdens het neerzetten van uw voet worden volledig gedempt. Hierdoor heeft u een verminderende druk op uw gewrichten, voeten en uw rug.

hoge drukverlagende factor

Optimale drukverdeling

Ze zorgen vanzelf voor een gemakkelijke afwikkeling van uw voet en optimale drukverlaging. Dit voorkomt drukpunten onder de voorvoet en hak. Tevens wordt het natuurlijke bewegingspatroon ondersteund en uw actieve looppatroon bevorderd.

verhoogd uw spieractiviteit

Verhoogde spieractiviteit

De zool bestaat uit zacht en verend materiaal wat ervoor zorgt dat u nooit compleet stilstaat. Uw lichaam wordt constant getriggerd door ‘microbewegingen’ om zijn balans te vinden en te behouden. Dit verbetert uw lichaamshouding automatisch en activeert en traint belangrijke spiergroepen in de rug en voet.

Waar is Joya te koop?

Bent u op zoek naar een paar Joya damesschoenen of Joya herenschoenen? U koopt uw schoenen van Joya bij Klinkenberg Schoenen! 

Wij hebben een ruime collectie Joya schoenen in onze winkel. U kunt Joya schoenen ook online bestellen in onze webshop

Maar ook voor andere merken, zoals MBT, Meindl, Solidus of Durea zit u bij Klinkenbergs Schoenen goed. 

banner joya schoenen
voetmeting
schoenen winkel
Ga voor het comfort van Joya!

Main Menu

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?
Klinkenberg Schoenen