Logo van Klinkenberg schoenen
Boven € 50,- gratis verzenden en retour binnen Nederland
Gratis verzending naar België
FinnComfort
De schoen om je goed te voelen!
Bekijk collectie FinnComfort schoenen

FinnComfort: schoenen van Duitse kwaliteit!

Elke voet is anders en verdient comfortabel, perfect passend schoeisel. FinnComfort zet zich al bijna 75 jaar in voor uw voetgezondheid. De experts van FinnComfort ontwikkelen voortdurend, op basis van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, een uitgebreid aanbod gezond schoeisel waar wij voor onze klanten uit kunnen kiezen.

De collectie van FinnComfort is afgestemd op de verschillende eisen, behoeften en gewoonten van volwassenen van alle leeftijden. Op deze manier kunt u comfortabel en ontspannen lopen, staan, maar ook bewegen. FinnComfort blijft door ontwikkelen omwille van uw mobiliteit en voetgezondheid – een leven lang.

Het draait om de binnenkant!

Wij adviseren in goed, comfortabel schoeisel. Schoenen moeten de voeten ondersteunen in hun natuurlijke beweging, ze ruimte geven, maar ook de nodige ondersteuning. Dit geldt zowel voor gezonde voeten als voor voeten die al problemen vertonen.

Schoenen van FinnComfort helpen bij deze visie door de ‘natuurvorm’ waardoor de voorvoet de ruimte krijgt die het nodig heeft. Tijdens het dragen van deze schoen profiteert u van een uitstekend voetklimaat: uw tenen kunnen vrij bewegen in de schoen. Heeft u een eigen steunzool? Het voetbed van de schoen is uitneembaar, waardoor u uw eigen steunzool kunt gebruiken. 

Met FinnComort is de optimale pasvorm verzekert!

collectie najaar finncomfort

Finnamic leest

FinnComfort merkt dat de modellijn Finnamic steeds populairder wordt. Finnamic zorgt namelijk voor een zachte landing bij het lopen, een ontspannen stabiliteit en een natuurlijke afwikkeling. Lopen met deze schoenen kost minder energie en ook verbetert de schoen de natuurlijke houding. 

Heeft u last van hielspoor of pijnlijke voeten? Dan is de Finnamic leest een goede keuze, want deze lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met hielklachten en/of pijnlijke voeten. U kunt bijvoorbeeld denken aan hielspoor. De ronde zool zorgt voor een schokabsorberende natuurlijke afwikkeling van de voet.

Bovendien hebben de schoenen uit de Finnamic lijn van FinnComfort een natuurvorm leest en dus extra ruimte bij de voorvoet. Dit maakt deze schoen ook uiterst geschikt voor iemand met bijvoorbeeld hamertenen.

Frank van Kollenburg

Frank over FinnComfort schoenen:

”In de modieuze lijn comfortschoenen is FinnComfort onmisbaar. Door de veelal handgemaakte schoenen met een ‘natuurvorm leest’ zorgen deze schoenen voor voldoende ruimte voor uw tenen, zodat uw voorvoetklachten afnemen. Alle modellen zijn voorzien van een binnenzool van geperst kurk met een goed voetbed. Voor zowel dames als heren hebben wij daarom bij Klinkenberg Schoenen een uitgebreide collectie van dit topmerk.”

Finncomfort en voetproblemen

Bij Klinkenberg weten we hoe belangrijk het is om goed voor uw voeten te zorgen. Met als doel uw voetproblemen te verminderen. Goed passende schoenen zijn daarom essentieel. Daarnaast dragen goede schoenen ook bij aan uw algehele gezondheid. U kunt hierbij denken aan diabetes, wintertenen, doorgezakte voeten of hallux valgus.

Met Finncomfort schoenen krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft bij voetproblemen. Bij alle schoenen uit de collectie van Finncomfort kunt u het voetbed verwisselen met uw eigen inlegzool. U blijft voldoende ruimte bij de tenen houden, waardoor u bewegingsruimte blijft ervaren.
U gaat verlichting ervaren bij het dragen en lopen.

Finncomfort richt zich vooral op het midden van de voet en de afwikkeling. Finncomfort is een goede schoen wanneer u last heeft van voetproblemen, zoals een morton neuroom, hielspoor of wanneer u beperkt wordt in de afwikkel van uw voeten. 

Geen problemen met voeten, maar wilt u wel lekker lopen? De schoenen van hebben een optimale pasvorm en een absorberende werking. Een comfort schoen voor iedereen!

Nieuwsgierig of de schoenen van Finncomfort u verlichting geven bij uw voetproblemen? Breng dan een bezoek aan onze winkel.
Laat u adviseren en kom ervaren.

Reflexzone voetbed

Bij sommige modellen van FinnComfort zitten extra reflexzone voetbedden in de doos. Het reflexzone biedt u een lichte massage van de voetzool. Begin met een draagtijd van vijf minuten en verhoog deze langzaam tot een uur per dag (niet meer). 

Geniet van fitness en ontspanning. Het reflexzone voetbed kan heel makkelijk weer worden omgeruild voor het supercomfortabele voetbed. Geniet van de comfortabele uitrusting met de prachtige, verwisselbare voetbedden. Het reflexzone voetbed is niet geschikt voor diabetici!

sneakers najaar finncomfort
FinnComfort schoenen kopen?

Zoekt u een schoen waar uw hele lichaam rustgevend op reageert? Dat kan met de collectie dames-en herenschoenen van FinnComfort.

Wij zijn een officieel FinnComfort verkooppunt. Wij hebben een uitgebreid assortiment van dit topmerk schoenen! Voor zowel dames als heren hebben we naast vlotte veterschoenen en sneakers van FinnComfort ook een ruime keuze in slippers en sandalen.

Bestel uw schoenen eenvoudig online in onze webshop of kom langs in onze winkel voor persoonlijk en vakkundig advies van één van onze medewerkers.

schoenen winkel
Zelf het comfort ervaren?
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?