Logo van Klinkenberg schoenen
Boven € 50,- gratis verzenden en retour binnen Nederland
Gratis verzending naar België
Xsensible
Moved by balance
Bekijk collectie Xsensible schoenen

Xsensible schoenen

Deze schoenen staan voornamelijk bekend door het gebruik van stretch materialen tijdens het vervaardigen. Delen van het bovenmateriaal van de schoen zijn voorzien van zes verschillende stretch lagen, met elk een eigen functie.

De buitenste laag van de schoen is erg elastisch en flexibel, wat zorgt voor veel bewegingsruimte bij uw tenen. Hierdoor zijn deze schoenen uitermate geschikt voor iemand met pijnlijke voeten door bijvoorbeeld knobbels aan de voet of hamertenen.

Xsensible schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen van normaal tot extra breed. Hierdoor is er voor vrijwel ieder type voet wel een passende schoen. En dus ook één voor u! Wist u dat ze zelfs beschikken over een uitneembaar voetbed? Hierdoor zijn ze ook geschikt voor iemand met eigen steunzolen.

Xsensible stretchwalker

Het houdt niet op met ontwikkelingen bij Xsensible. Het introduceren van de ‘Strechtwalker’ heeft gezorgd voor nog meer comfort! 

De Xsensible stretchwalker wordt gekenmerkt door het balanspunt in het centrum van de zool. Dit balanspunt is een stabiliteitsblokje die in het midden van de zool bevestigd zit en ervoor zorgt dat u optimaal in balans bent. 

Tevens stimuleert dit zogeheten ‘balanspunt’ een goede lichaamshouding en zorgt het voor beperkte druk op uw gewichten.

Verkrijgbaar voor dames en heren

Xsensible dames- en herenschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit. Het is niet voor niets dat dit merk zich zeker mag rekenen tot het hoger segment van comfortschoenen. 

Bij het ontwerpen van Xsensible dames- en herenschoenen laat het merk zich inspireren door trends en looks die passen bij de tijd van het jaar. En door dit te combineren met de nieuwste technologieën ontstaat een schoen die u ongekend comfort biedt.

Frank van Kollenburg

Frank over Xsensible schoenen:

”Xsensible heeft de afgelopen jaren enorm aan bekendheid gewonnen door de Stretchwalker. Een vlotte sneaker met een stabiliteitsblokje onder de zool dat zorgt voor een goede stabiele stand, zodat u volledig in balans staat. Daarnaast is er het bekende stretchleer verwerkt in de schoenen zodat de schoenen meegeven op drukplekken op uw voeten. Ook de fijne afwikkeling maakt dat deze schoenen heerlijk lopen en ideaal als stads wandelschoen gebruikt kunnen worden. Naast de stretchwalker hebben we ook diverse andere modellen en deze hebben allemaal stretchleer waardoor ze vaak een oplossing zijn voor klanten met een hallux valgus of hamertenen.”

Hallux valgus en Xsensible schoenen

De Stretchwalker van Xsensible wordt door consumenten vaak gebruikt bij verschillende soorten voetproblemen, zoals hielspoor, blessures aan de achillespees en bijvoorbeeld hallux valgus of hamertenen.

Bij hallux valgus groeit de grote teen langzamerhand richting de kleine tenen. Dit veroorzaakt druk tegen de andere tenen. Tegelijkertijd ontstaat er aan de binnenkant van de voet een knobbel doordat het middenvoetsbeentje scheef komt te staan.

De Stretchwalker van Xsensible biedt uitkomst bij dit soort voetproblemen. Deze schoen is namelijk gemaakt van stretch leder. Het stretchleer zorgt ervoor dat de aandoening geen pijn veroorzaakt, doordat er geen druk op de tenen komt te staan.

Gemaakt voor de gevoelige voet

Xsensible schoenen zijn dé oplossing voor iemand met pijnlijke voeten. De schoen zijn zo extreem zacht, waardoor ze aanvoelen als een tweede huid. En door het gebruik van elastische materialen wordt de druk op uw voeten verminderd. Nooit meer pijnlijke voeten tijdens het lopen!

Wij hebben een ruim assortiment modellen van Xsensible in onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan sneakers, instappers of bandschoenen. Maar ook leuke sandalen voor het zomerseizoen.

Kom langs in onze winkel en laat u door één van onze specialisten adviseren. Zij helpen u graag op het gebied van een ‘goed en passend’ paar schoenen. Xsensible schoenen bestelt u ook eenvoudig online in onze webshop. Want ook daar hebben wij een ruime collectie Xsensible schoenen.

schoenen winkel
Ervaar het comfort van Xsensible zelf!
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?